artistieke leiding

De artistieke leiding van Musical en Operette Purmerend bestaat uit:

dirigent : Harrie Buijs

repetitor : Carla Braan

regisseur : Jaap Dijkhuis

regie-assistent : Ed Latulette

Harrie Buijs heeft een ruime ervaring als dirigent. Hij is degene die samen met onze repetitor Carla Braan Musical en Operette Purmerend ook dit jaar weer naar een muzikale topprestatie zal trachten te leiden. In januari beginnen wij met het instuderen van de in november uit te voeren operette. De zangrepetities worden in april gecombineerd met toneelspel, dit gebeurt onder de bezielende leiding van regisseur Jaap Dijkhuis en regie-assistent Ed Latulette.

Jaap Dijkhuis was jaren als solist verbonden aan de Hoofdstad Operette en is ook, naast P&O,  bij andere operetteverenigingen actief als regisseur. Jaap is een creatieve duizendpoot en ontwerpt jaarlijks naast de kostumering en decors het programmaboekje van de vereniging.

Harrie, Carla, Jaap en Ed, vier enthousiaste en super gemotiveerde mensen gaan samen met de even gemotiveerde leden van Musical en Operette Purmerend ook dit jaar weer hard werken om een schitterende uitvoering op de planken te zetten. Met de prachtige kostuums en de mooie decors zal het een lust voor oog en oor worden. Eind oktober begin november bouwt de spanning zich langzaam maar zeker op en ongeveer een week voor de eerste uitvoering hebben wij de voorgenerale- en generale repetitie in theater “De Purmaryn”.

Wat is er mooier dan vier keer een zaal met vijfhonderd toeschouwers!